اخبار پیرامون برند هواوی

هواوی

اتمام موجودیت پردازنده های Kirin

مدیر عامل هواوی اعلام نمود: پردازنده های مورد استفاده ما در گوشی های هوشمند تا ماه آینده تمام خواهد شد.این شرکت که به تازگی عنوان پر فروش ترین برند گوشی‌های هوشمند را از آن خود کرده است،این روزها با مشکلات ناشی از تحریم‌های آمریکا روبرو بوده و اینک این مسئله ابعادی گسترده‌تر به خود گرفته است.

چندی پیش، هوآوی اعلام کرده بود که با توجه به کمبود تراشه‌های مورد استفاده در تلویزیون‌های هوشمند این کمپانی که توسط کمپانیTSMC تولید می‌شدند، ناچار به تولید تراشه‌های اختصاصی خود شده است. بخش تولیدات نیمه هادی هوآوی دست به کار شده و تراشه‌های ۲۸ نانومتری ATV را جایگزین تراشه‌های پیشین در تلویزیون‌های هوشمند کرده است.

آقای ریچارد یو در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت :به دلیل تحریم‌های سنگین ایالات متحده آمریکا، موجودی تراشه‌های این کمپانی رو به اتمام بوده و به زودی امکان استفاده از تراشه‌هایKirinممکن نخواهد بود. وی در ادامه گفت: فشارهای ناشی از تحریم‌های آمریکا، منجر به قطع روابط تجاری این کمپانی با سازندگان تراشه، از جمله TSMC شده است؛ در نتیجه موجود تراشه‌های این شرکت رو به اتمام بوده و هوآوی از ماه آینده میلادی، قادر به تولید گوشی‌های هوشمند با تراشه‌های Kirin نخواهد بود.

تراشه کایرین هواوی

آیا هواوی به دنبال تولید محصولات خانه هوشمند است؟

شرکت هواوی به دنبال گسترش برند Mate است و در همین راستا اخیراً نشان تجاری Huawei MateStation را به ثبت رسانده است. حال پس از چند روز شاهد ثبت نشان تجاری دیگری با نام MateHome توسط هواوی هستیم و تا این لحظه هیچ اطلاعاتی در خصوص این دو نشان تجاری منتشر نشده است.

نشان تجاری Huawei MateHome در تاریخ ۴ مارس ۲۰۱۹ به ثبت رسیده و در ماه اکتبر همان سال تایید شده است۳ متاسفانه هیچ اطلاعاتی در مورد نشان تجاری جدید هواوی در دسترس نیست، حتی نمی‌دانیم که هواوی با این نشان تجاری چه خدماتی را ارائه خواهد کرد؛ البته با توجه به اسم MateHome به نظر می‌رسد که هواوی به دنبال عرضه محصولات مرتبط با خانه‌های هوشمند است.

اگر با دقت بیشتری به نشان تجاری و فعالیت‌های اخیر شرکت هواوی بپردازیم متوجه خواهیم شد که ایده محصولات مرتبط با خانه هوشمند چندان هم غیر منطقی به نظر نمی‌رسد زیرا در سال‌های اخیر شرکت هواوی محصولات خود را در بخش خانه‌های هوشمند به طور جدی گسترش داده و شاهد عرضه تلویزیون‌ و اسپیکرهای هوشمند تحت برند هواوی و آنر بودیم.

نمونه محصولات هواوی مرتبط با خانه هوشمند عبارتند از:

لامپ مطالعه رو میزی هوشمند

لامپ خواب هواوی

چراغ هوشمند

پروژکتور هوشمند بی سیم

قفل درب هوشمند هواوی

دوربین هوشمند پانورامیک با پشتیبانی از هوش مصنوعی

دستگاه تصفیه هوشمند هواوی

پکیج خانه هوشمند هواوی

محصولات خانه هوشمند هواوی

تحول در حوزه نفت و گاز با فناوری هواوی

همایش مجازی نفت و گاز هواوی در سال ۲۰۲۰ میلادی (Huawei Oil & Gas Virtual Summit 2020) با عنوان کاوش اطلاعات تا بشکه نفت ( Exploring Data to Barrel) با موفقیت به طور آنلاین برگزار شد. در این همایش، مشتریانی از سراسر جهان کنار شرکای تجاری و پیشتازان این حوزه گرد هم آمده تا با به اشتراک گذاشتن اطلاعات، علاوه بر کاهش هزینه‌ها، از طریق حرکت به سمت راهکارهای دیجیتالی، به ایجاد ارزش افزوده اهتمام ورزند.

در نیمه اول سال ۲۰۲۰ میلادی به دلیل رکود اقتصادی در ابعاد جهانی که نتیجه گسترش کووید ۱۹ بود قیمت نفت به کم‌تر از ۳۰ دلار در هر بشکه رسید. در ماه می، نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) حتی به قیمت کم‌تر از صفر رسید. به همین خاطر، هواوی تلاش کرده تا به شرکت‌های فعال در حوزه نفت و گاز برای غلبه بر این مشکلات کمک کند.

huawei

به گفته مدیران هواوی ، این شرکت در یک دهه گذشته با فعالان و برندهای مختلفی در این حوزه همکاری کرده و در طول زمان، نقش هواوی تغییر کرده و از شرکتی که تنها سوئیچ، روتر و تجهیزات شبکه‌ای را ارائه می‌کرده تبدیل به شریک تمام عیاری برای ارائه راهکارهای دیجیتالی شده است.

آن‌طور که در همایش نفت و گاز هواوی اعلام شده، متخصصان این شرکت، فضای ابری ویژه‌ای را برای مدیریت حجم عظیم داده‌های مرتبط با اکتشافات ایجاد کرده‌اند. این مرکز فعال در زمینه اطلاعات ابری، توان محاسباتی را تا هشت برابر بهبود داده و سرعت پردازش اطلاعات لرزه‌ای مربوط به اکتشافات را نیز تا پنج برابر بهبود داده است. غیر از موارد یادشده، هوش مصنوعی و ‌داده‌های عظیم هم جهت تحلیل حدود ۱۰ «پتابایت» (petabyte) اطلاعات تاریخچه‌ای مربوط به کاوش‌های انجام شده توسط مشتریان، به‌کار گرفته شده است.

شبکه های ۵G هواوی ،در حال حاضر در ایستگاه‌های مختلف به منظور پشتیبانی از جست‌وجو توسط ربات‌ها یا پهپاد‌ها یا به‌کارگیری برنامه‌های توسعه یافته بر پایه فناوری‌هایی نظیر واقعیت افزوده و واقعیت مجازی استفاده می‌شوند.

علاوه بر این ، پلتفرم دیجیتالی  Huawei  Horizon هم به شرکای نفتی کمک می‌کند تا راهکارهای سنتی را کنار گذاشته و از اپلیکیشن‌های خدماتی به صورت میکرو سرویس‌ها استفاده کنند. به عنوان نمونه، هواوی از بستر ابری برای SONATRACH به عنوان شرکت نفتی وابسته به دولت الجزایر استفاده کرده که این بستر ابری، مدیریت و همگام‌سازی میان چندین دیتاسنتر و افزایش کلی بهره‌وری را امکان‌پذیر می‌کند.

هواوی اعلام کرده امیدوار است در آینده توانایی‌ها و تجربیات این شرکت را در پیاده‌سازی تحول دیجیتالی در حوزه نفت و گاز چین، با سایر شرکت‌های فعال در سراسر جهان به اشتراک گذاشته تا به آن‌ها در دست‌یابی به موفقیت‌های بزرگ‌تر در حوزه تجارت امداد رساند.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *