آمریکا خواهان دسترسی به داده های رمز گذاری شده
وزارت دادگستری آمریکا با امضای بیانیه بینالمللی نسبت به خطرات رمزگذاری اطلاعات هشدار داد. درخواست این وزارت از شرکت ها مبنی بر آن است که پس از صدور قرار قانونی ، امکان دسترسی به اطلاعات رمزگذاری شده را فراهم کنند. علاوه بر آمریکا، مقامات کشورهای بریتانیا، استرالیا، نیوزلند، کانادا، هند و ژاپن نیز به دنبال روش های قانونی برای دسترسی به اطلاعات رمز گذاری شده می باشند.
بیانیه بینالمللی با استناد به گزارش کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل، ارزشهای رمزگذاری اطلاعات را با هدف حفظ امنیت آزادی بیان ،تایید کرده است. شرح این بیانیه بین المللی که توسط هفت کشور مطرح گردیده است بصورت ذیل می باشد:
استفاده از فناوری رمزگذاری اطلاعات چالشهای بسیاری را در خصوص امنیت عمومی به وجود میآورد. ما از شرکتها درخواست داریم تا به منظور رفع نگرانیهای موجود، از دسترسی قانونی دولتها به اطلاعات رمزگذاری شده جلوگیری نکنند.

درخواست بینالمللی فوق اولین بار توسط پنج کشور با شرکتهای حوزه فناوری مطرح شد . مقامات این کشورها نگرانیهای خود را در خصوص رمزگذاری اطلاعات بیان کردند اما هیچ تغییری در ساختار این فناوری صورت نگرفت. این شرکتها معتقدند که ایجاد در پشتی به منظور دسترسی به اطلاعات رمزگذاری شده با هدف اعمال قانون، امنیت این فناوری را به خطر میاندازد .علاوه بر این مجرمین سایبری با استفاده از ضعفهای امنیتی به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهند کرد.
طی جریان این دسترسی در سال ۲۰۱۶ ، اف بی آی (FBI) تلاش کرد تا اپل را برای ایجاد در پشتی در محصولات iOS ای راضی کند، اما در نهایت مجبور به استفاده از تجهیزات کمپانی cellebrite برای دسترسی به اطلاعات گوشیهای آیفون از جمله گوشی های آیفون مجرمین گردیدند.