داوود معظمی گودرزی ، در روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ، در افتتاحیه مجازی نهمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ در پارک فناوری پردیس گفت : در هر فعالیتی با مضمون استارت آپی ،امنیت پایه مهمی به شمار می رود.فقدان این مقوله به معنای واقعی پایان یک استارت آپ است. مسائل زیر ساختی از جمله :پهنای باند، دیتاسنتر، تجهیزات امنیتی ، سرعت اینترنت ،نیز موارد مهمی بودند که آقای گودرزی به آن اشاره نمود.
وی گفت : ایران از نظر زیر ساهت های استارت آپی در وضعیت مطلوبی قرار ندارد.رئیس پلیس فتای تهران خاطر نشان نمود: تاًمین امنیت در ایران برعکس سایرین، در رده آخر اولویت ها بعد از مسائل اقتصادی و فرهنگی قرار دارد.وی به رتبه سوم ایران در حملات Botnet نیز اشاره نمود و این موضوع را بسیار نگران کننده اعلام کرد.
بات نت چیست؟

بات نت ها جزء شبکه هایی محسوب می شوند که با در اختیار گرفتن مجموعه ای از کامپیوترها به نام Bot تشکیل میشوند.این ربات ها مجموعه ای از کد های مخرب هستند که بعد از اجرا شدن روی کامپیوتر های میزبان ، امکان کنترل از راه دور را برای botmasters فراهم میکنند.در نتیجه این جریان ، آن مجموعه وارد به انجام فعالیت های مختلف میشود.
بیشترین حملات علیه استارت آپ ها از طریق بات نت است.ایده های تجاری، طرح های تحقیقاتی ، صورت حساب های مالی ، اطلاعات کارمندان و اطلاعات مشتریان از جمله نقاط آسیب پذیر استارت آپ هاست. مراکز ارائه دهنده خدمات رفاهی ، دانشگاهی و علمی و سرمایه گذاری که اغلب فعالیت های استارت آپی کشور را پوشش می دهند،جزو بیشترین مواردی هستند هدف این حملات قرار میگیرند.
فیشینگ
فیشینگ از کم هزینه ترین حملات سایبری است . فیشینگ نوعی حمله سایبری به شمار می رود که قربانی را وادار به وارد کردن مستقیم اطلاعات حساس و محرمانه ی خود در مسیر های جعلی می نماید. به گفته رئیس پلیس فتای تهران، متداول ترین حملات علیه استارت آپ ها را فیشینگ یا حملات Dos یا محروم ساز از سرویس و حملات Ransom Ware یا باج افزار عنوان کرد.

استارتاپ چیست؟
تعریف
یک تجارت نوپا در قالب کمپانی، شراکت یا سازمان موقت.
نهادی انسانی که به منظور خلق محصول ، خدمت یا ارزشی نو ایجاد شده است.
ویژگی ها
ارزش آفرین و پایدار است. تنها مبتنی بر تکنولوژی های نوین نیست.دارای نواوری ،خلاقیت و ایده پردازی است.آینده نگر و متمرکز بر مدیریت فعالیت هاست.
اهداف
هدف ایجاد و راه اندازی یک مدل تجاری جدید در زمینه ای خاص و متمرکز برای رشد است.
فاکتور های ارزش گذاری
بررسی هزینه های اولیه ، شناخت رقبا ، آینده استارتاپ مد نظر ، فرصت های پیش روی استارتاپ ، از جمله مواردی است که جهت ارزش گذاری و ارزش آفرینی مورد توجه مدیران قرار می گیرد.